Специјализирани во помош на вашето возило

ЗАШТЕДАТА Е НАЈВАЖНА! Вие може да се грижите сами за поправката на Вашето возило во странство, сепак доколку ги соберете сите трошоци откако ќе се вратите, трошоци за дневници, авто делови, механичари, евентуално влечење на возилото како и додатните ризици, нашата понуда за помош ќе се покаже дека е без конкуренција!

Вашето товарно возило има дефект во Германија, Полска, Словачка или Чешка? Ние сме тука да Ве заштитиме од високи цени на сервисите кои чекат да ви се случи нешто… Тука сме деловите кои се потребни за поправка да бидат кавлитетни и по нормални цени, Тука сме да ве поштедиме од многу други непријатности со осигурителните компании, полиција… 
  Вие бидете спокојни а ние ќе се погрижиме за се’! Познавањето на странскиот јазик како и учеството на „локално лице“ при купувањето и те како е важно за пониска цена, осигурување дека нема да бидете измамени и ќе бидат запазени сите законски прописи.
Со нас е лесно и евтино да се контактира. Имаме наши комуникациски центри во Македонија, Србија и Полска со локални телефонски броеви. Достапни сме преку Skype, Viber, е-mail или Google Chat.
Прочитај повеќе

Секогаш најповолни цени!

За авто делови кои тешко се наоѓаат во Македонија, секогаш ќе дадеме многу поповолна цена од било кој во Македонија.

 

Секогаш целосна и навремена документација и испорака

Секогаш сме чекор понапред од најчестите проблеми, претпочитаме превенција отколку лечење. Можеби на некој му изгледа тоа излишно, претерано, но нам вашето спокојство е и наше спокојство. Сакаме Вашиот товар секогаш да дојде со потполна документација без да има проблеми за време на патувањето како и при царинските постпаки во Македонија.
back01

Испорка од врата до до врата

Вашите делови ќе бидат испорачани до вашата компанија, без потреба да се грижите за додатни транспорти и претовари.

 

Помош кога вашето возило е во странство

Доколку вашето возило остане во дефект или има проблеми од било каква природа, тука сме да Ви помогнеме и премостиме сите легални или јазични баријери.

Задоволни клиенти

Пред да ги сретнам DODOV.EU секое планирање транспорт ми беше кошмар. Високи цени, неисполнети рокови не само на утовар туку и чекав понекогаш и седмици да ми стаса нарачаната роба. Многу проблеми со превозниците, нкомплетни докуметации за транспорт и проблеми со царина. Денес е сето тоа минато. Еден e-mail или телефон си бркам работа. Дечките од DODOV.EU за се се грижат па дури и за разни изјаци на фактурите и проверка на други документи. А не е нивна работа. Топло ги препорачувам.
Андреја, AGENS+ Камин и оџаци
Проблемот со документација и точноста во испораката е минато. Ми заштедуваат многу ведно време кое го посветувам сега на други работни обврски и на моето семејство.
Natasa Nanczowska, Makedonija Lek
0
Успешни пратки кон Макеоднија
0
Асистенции во проблеми
0
EUR промет во 2015 година
0
Задоволни клиенти