Специјализирани во помош на вашето возило

ЗАШТЕДАТА Е НАЈВАЖНА!

Вие може да се грижите сами за поправката на Вашето возило во странство, сепак доколку ги соберете сите трошоци откако ќе се вратите, трошоци за дневници, авто делови, механичари, евентуално влечење на возилото како и додатните ризици, нашата понуда за помош ќе се покаже дека е без конкуренција! 

Секогаш најповолни цени!

За авто делови кои тешко се наоѓаат во Македонија, секогаш ќе дадеме многу поповолна цена од било кој во Македонија.

Како функционираме?

Вашето товарно возило има дефект во Германија, Полска, Словачка или Чешка? Ние сме тука да Ве заштитиме од високи цени на сервисите кои чекат да ви се случи нешто… Тука сме деловите кои се потребни за поправка да бидат кавлитетни и по нормални цени, Тука сме да ве поштедиме од многу други непријатности со осигурителните компании, полиција…

Купувате авто делови?

Вие бидете спокојни а ние ќе се погрижиме за се’! Познавањето на странскиот јазик како и учеството на „локално лице“ при купувањето и те како е важно за пониска цена, осигурување дека нема да бидете измамени и ќе бидат запазени сите законски прописи.

Стапете во контакт со нас.

Со нас е лесно и евтино да се контактира. Имаме наши комуникациски центри во Македонија, Србија и Полска со локални телефонски броеви. Достапни сме преку Skype, Viber, е-mail или Google Chat.

Целосна и навремена документација и испорака

Секогаш сме чекор понапред од најчестите проблеми, претпочитаме превенција отколку лечење. Можеби на некој му изгледа тоа излишно, претерано, но нам вашето спокојство е и наше спокојство. Сакаме Вашиот товар секогаш да дојде со потполна документација без да има проблеми за време на патувањето како и при царинските постпаки во Македонија

Испорка од врата до до врата

Вашите делови ќе бидат испорачани до вашата компанија, без потреба да се грижите за додатни транспорти и претовари.

Помош кога вашето возило е во странство

Доколку вашето возило остане во дефект или има проблеми од било каква природа, тука сме да Ви помогнеме и премостиме сите легални или јазични баријери